Meteen naar de inhoud

Fotoalbum

Friese Korenslag 2019

Franeker
Op zaterdag 9 november is in Franeker de Friese Korenslag gehouden. Vijf top-koren lieten zich afgelopen zaterdag van hun beste kant zien in de Martinikerk in Franeker. Ze streden om de titel ‘Beste popkoor van Friesland’. Het was een mooie en spannende avond. Het Harlinger Vrouwenkoor Solid won voor de tweede keer de eerste prijs.

Amerika Amerika

Haren
Op 16, 17, 24 en 25 maart 2018 is de musical, Amerika Amerika, uitgevoerd door Thalia Muziektheater, wederom een groot succes.

Friese Korenslag 2017

Franeker
Op zaterdag 11 november is de derde editie van de Friese Korenslag in Franeker gehouden. Tweede werd Solid uit Harlingen en Sjonge Jonge uit Grou is de winnaar geworden.

Ja zuster, nee zuster

Haren
Op 12, 13, 18 en 19 maart 2016 is de musical, Ja zuster nee zuster, uitgevoerd door Thalia Muziektheater een groot succes geweest.

Tienermeeting

Boornbergum

Op zondagavond 8 november 2015 werd er een Tienermeeting gehouden in de vGK te Boornbergum/ Kortehemmen e.o. De band “Our Own” uit Boornbergum werd tijdens meeting deze wederom versterkt door PP-sound. Het publiek is gesterkt naar huis gegaan door het enthousiasme van de muzikale tieners.

Opname Zendtijd voor Kerken

Boornbergum

HILVERSUM/BOORNBERGUM – ‘Verlangen naar rust’ is het thema in de kerkdienst, met de band “Our Own”, vanuit de vGK in Boornbergum. Dit landelijk gelegen Friese dorp aan de rand van de bossen van Beetsterzwaag straalt rust uit. Dat je voor echte rust meer nodig hebt dan een mooie omgeving, komt naar voren in deze dienst waarin dominee Kersten Bijleveld voorging. Zendtijd voor Kerken heeft deze dienst uitgezonden op zondag 5 juli 2015, vanaf 19.30 uur via Radio 5.

Friese Korenslag 2015

Franeker
Op zaterdag 14 november is in Franeker de Friese Korenslag gehouden. Ook de tweede editie van de Friese Korenslag was een groot succes. Ruim 450 aanwezigen genoten zaterdagavond in de Martinikerk in Franeker van de eerste tot de laatste noot van de 6 popkoren tijdens de Friese Korenslag. De tweede plaats ging net als in 2013 naar Popkoor First Beat. De winnaar van de Friese Korenslag 2015 is Popkoor Solid uit Harlingen geworden.

Jeugddienst VGK

Boornbergum
Zondagmorgen 29 maart 2015 een mooie Jeugddienst m.m.v. de catechisatiegroep & gospelband Our Own. De avond daaraan voorafgaande is er ook nog enthousiast geoefend. De eerste klus met de Roland VM-C7200.

Campingdienst

Appelscha
RCN De Roggeberg 2014

Benefietavond Project Namaste

Franeker
In Franeker werd zaterdagavond 25 oktober 2014 een benefietavond gehouden voor Project Namaste. Een geslaagde actie met een afwisselend programma. Dit is een project van Bram en Rinnie de Groot. Hun motto is “Als niemand wat doet, dan gebeurt er ook niks”. PP-Sound heeft samen met partner SoundbyRon de FOH mix verzorgt.

Pinksterfeest

Veenklooster
Onder zomerse omstandigheden was het weer een prettige samenwerking met de groep New Creation uit Joure. De tent was maandagmiddag 9 juni 2014 goed gevuld met publiek dat kon genieten van het optreden..

Opnamen Farmer

Schalsum
Goeie muziek en plezier maken staat voorop! De band bestaat uit Francesco Arriu (zang & gitaar), Michel Dil (zang & gitaar), Arjan Arriu (drums) en gastmuzikant Rob du Jardin (viool & trompet).

Joy for People

Dokkum
Bij Joy for People Gospel Choir heeft PP-Sound ruim een jaar de monitor mix verzorgt met de Mitex Stage Server 16.

Helder – CD Presentatie

Wergea
Zaterdag 26 januari 2012 presenteerde de band de CD aan het publiek en pers in De Bidler te Wergea. De FOH-mix werd verzorgd door PP-Sound en SoundbyRon.